sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Lenteachtig idee: laat je eigen zonnebrillen bedrukken

Al eerder wees ik je op de mogelijkheid je eigen petten te maken en vandaag wil ik daaraan iets toevoegen, namelijk de mogelijkheid tot zonnebrillen bedrukken, en wel bij Max Zonnebrillen. Immers, bij hetzelfde bedrijf, Max, dat ik eerder al tipte, kun je dit ook gewoon doen. Ben je net lekker op gang gekomen met het ontwerpen van caps, dan hoef je al die creativiteit helemaal niet daar te laten stagneren. Bovendien komt daar nog bij dat de lente er weer aankomt (en vandaag is dat al helemáál merkbaar) en men binnenkort weer en masse op zoek gaat naar leuke zonnebrillen.

Retro zonnebrillen met bijzondere bedrukking

Hieronder enkele opties waar je voor kunt kiezen, mocht je inderdaad interesse hebben in de brillen van Max, te beginnen bij een mooi retro model.

211

Bovendien is ie zeer voordelig, want wil je deze zonnebrillen laten bedrukken, dan ben je voor honderd stuks slechts 177 euro kwijt. De leverkosten a vijftien euro en instelkosten a 35 euro (die inclusief zijn in dit bedrag) zijn altijd hetzelfde, terwijl je een grote staffelkorting ontvangt bij grotere bestellingen. Bestel je er bijvoorbeeld vijfhonderd, dan betaal je ineens nog maar 540 euro en zoals je wel kunt zien is de stukprijs hier al een stuk voordeliger. Wellicht is het voor een particulier een wat hoge oplage, maar bestel je er 2500, dan betaal je enkel nog 2100 euro. Dat is alsnog een groot bedrag natuurlijk, maar realiseer je dat de stukprijs dan nog maar rond de tachtig cent ligt. Hieronder nog een foto van een andere nuance in de uitvoering.

213

Het tweede model dat ik wilde delen betreft onderstaande zonnebrillen, die je kunt laten bedrukken met wat je maar wilt voor slechts 194 euro per honderd stuks – ook enorm weinig dus! Klik voor meer prijzen en informatie op de afbeelding zelf, dan word je direct naar de productpagina geleid.230