sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een originele lifestyle? Laat petjes bedrukken!

Bij dezen een bericht gericht aan mensen die het ontwerpen in hun bloed hebben en die hier iets mee willen. Wat je je moet beseffen namelijk, is dat je een machtig middel in handen hebt een lifestyle voor anderen te creëren! Ik zal in dit bericht iets verder ingaan op de mogelijkheden voor petjes bedrukken bij het bedrijf Max Caps, dat onderdeel is van Maxilia.92

Gepersonaliseerde mutsen, petten of hoeden laten maken

Maxilia heeft allerlei verschillende dochterbedrijven, alwaar je allerhande voorwerpen kunt laten bedrukken. Zo is er een Max Tassen, een Max Pennen, een Max Paraplu’s en ga zo maar door. Waar het op neerkomt is dat er talloze van dit soort dochterbedrijven zijn en dat je bij elk goederen kunt laten bedrukken, met het doel ze te personaliseren. Dat dit vaak door bedrijven wordt gedaan, snap je natuurlijk wel, het immers de ideale manier eigen relatiegeschenken te laten ontwerpen of promotiemiddelen te ontwikkelen.

86

Bij Max Caps kun je terecht voor allerhande soorten mutsen, hoeden en natuurlijk petten. Je kunt er petjes bedrukken in allerlei soorten en maten, en op precies de manier die jij maar wilt. Wat erg fijn is, is dat je een duidelijk resultaat van je ontwerp krijgt opgestuurd naar aanleiding waarvan jij je akkoord kunt geven. Is het niet helemaal wat je voor ogen had, dan kun je het met alle gemak laten aanpassen. Je kunt er in verschillende oplagen bestellen en dat is natuurlijk wel prettig, zeker als je wat kleiner wilt beginnen. Ik heb weleens enkele ontwerpen van mij op petjes en mutsen laten bedrukken en altijd bleken deze een doorslaand succes. Niet alleen mijn vrienden bleken er mee te willen lopen, maar ook vreemden benaderden ons met de vraag waar we toch die hoofddeksels hadden gekocht. Dat is echt kicken!

101