sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Kunst in Amstelveen gekocht

Omdat mijn vrouw een schilderij in de woonkamer wilde hebben, vond ik onze huwelijksdag een mooie gelegenheid om dit voor haar te kopen. Daarom ging ik opzoek op het internet naar kunst Amstelveen. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Cyprian Koscielniak Illustrator. Deze kunstenaar komt officieel uit Polen maar is al heel wat jaren hier in Nederland. De kunstwerken die deze kunstenaar heeft gemaakt, zijn allemaal uniek en jij zult er nooit een tweede van vinden. Dit was dus precies wat ik zocht voor mijn vrouw en maakte dan ook een afspraak met deze ondernemer.

Een heel mooi schilderij voor ons huis

Nu ik dan kunst in Amstelveen heb gekocht bij Cyprian Koscielniak Illustrator, was ik natuurlijk erg benieuwd wat mijn vrouw ervan vond. Mijn vrouw zag de schilderij en wist dan ook meteen wie de schilder was. Ook mijn vrouw was er net zo blij mee dan als ik was. Deze kunstenaar is dan ook een van de beste vinden wij en toen ik een afspraak had met deze ondernemer, viel het mij ook op dat die echt met veel plezier zijn werk doet. Nu hebben wij dan weer een afspraak gemaakt met deze onderneming voor een niet kunstwerk.