sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Kinderkapper Axel kan alle kinderen knippen!

Ik weet nog wel wat een ramp het was toen mijn broertje vroeger naar de kapper moest. Hij kon niet stil zitten en zijn aandacht was al gauw weg. Op een gegeven moment werd hij zo druk dat de kapper per ongeluk een stuk haar weg schoor op zijn achterhoofd. Dat was nog erger. Na deze ervaring zijn we opzoek gegaan naar een kind vriendelijkere kapper die mijn broertje kon knippen. Toen zijn we uitgekomen bij Kinderkapper Axel. Deze kapper zorgt ervoor dat kinderen stil zitten tijdens het knippen, dat de kinderen zich niet gaan vervelen en zelf ook niet vervelend gaan doen.

Nog nooit eerder gezien

Dit is echt een uniek idee en het werkt ook heel goed. De kapper kan de kinderen rustig maken en daarna alle tijd nemen om hen te knippen. Sinds de eerste keer zijn we altijd naar Kinderkapper Axel gegaan en keer op keer was het weer een succes! Het bedrijf bestaat al veertien jaar en voor hun is niks te gek. Zo kunt u terecht voor het knippen van dooie puntjes tot aan een hele metamorfose! De kapsalon knipt niet alleen kinderen maar ook volwassen van beide geslachten. Daar komt bij dat zij biologische producten gebruiken van hoogwaardige kwaliteit en tevens ook huidbehandelingen doen!

Een tip

Iedereen die dit nu aan het lezen is wil ik graag door sturen naar de site van de kapsalon om even een kijkje te nemen. Verder wil ik daarbij toevoegen dat mijn ervaringen meer dan goed waren bij dit bedrijf en ik geen andere kapsalon zal bezoeken!