sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Clip-in hairextensions van OxY

De clip-in hairextensions van OxY maken je haar voller en geven meer uitstraling aan je gezicht. Bijna alle vrouwen hebben wel eens last van dun of futloos haar, waardoor je veel losse haren krijgt die je steeds weer moet uitkammen. Wil je weer volume creëren in je haar en geen last meer hebben van de futloze look, dan zijn hairextensions een mooie uitkomst. De hairextensions klik je onzichtbaar tussen je oorspronkelijke haar, waardoor je je kapsel kan verlengen en meer volume kunt geven. Het inbrengen van de extensions kun je nu zelf doen en binnen 5 minuten!

De clip-in hairextensions
Hairextensions worden zeker niet alleen maar gebruikt voor de verlenging van je haar. Het volume dat je mee kan geven aan je haardos is een belangrijke overweging voor het nemen van extensions. De clip-in hairextensions zijn ook nog eens dermate makkelijk in te brengen, dat je ’s ochtends maar 5 minuten eerder je bed uit hoeft. Zo kun je de straat op met een bos krullen waar je u tegen zegt of met een volumevolle haardos zoals jij het graag wilt.

Hoe werkt het inbrengen?
Het inbrengen van de hairextensions van OxY is heel makkelijk, maar je moet het eerst even één keer zien (of misschien twee keer) en vervolgens kun het altijd zelf. Er komen een paar belangrijke stappen kijken bij het inbrengen, waardoor je de optimale uitstraling van een hairextension kan bereiken. Er bestaan namelijk verschillen tussen hairextensions, vooral hoeveel clipjes er moeten worden bevestigd. De ene hairextension heeft twee clipjes, de andere kan er wel vier hebben.

Voor ieder haartype
Of je nu op zoek bent naar een volblonde hairextension of juist een kastanjebruine, het kan bij OxY. Je kan kiezen voor een fraaie combinatie in je haar, zoals oorspronkelijk bruin haar met donkerblonde extensions. Ook kun je gewoon gaan voor je originele haarkleur en hiervoor extensions aanbrengen voor meer volume of lengte. Wil je je graag laten adviseren? Ook dat kan bij OxY!

Het inbrengen van de extensions uitgelegd
Clip-in hairextensions inbrengen is de eerste misschien even lastig. Daarom heeft OxY in onderstaande link een video gemaakt, waarin je stap voor stap kunt zien hoe de extensions worden aangebracht. Met het inbrengen van extensions begin je vaak onder aan je (achter)hoofd, om vervolgens steeds verder omhoog te werken. Heb je iets korter haar, dan komen er een paar kleine extra stappen kijken bij het inbrengen. Klik hier voor de instructievideo over het inbrengen van clip-in hairextensions