sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Kapstokken van FrakkZ

De functionaliteit van een kapstok is groot. Er kunnen jassen, tassen, sjaals, mutsen aan hangen, maar ook speelgoed, een badjas of riemen. Door de veelzijdigheid van het product is het zeer multifunctioneel in huis.

Een mooie bijkomstigheid is dat de kapstokken van tegenwoordig steeds meer een eyecatcher worden. Vroeger had je gewoon een functioneel haak, maar tegenwoordig zie je ze in allerlei designs. Kapstokken worden natuurlijk in je huis gebruikt, maar wat dacht je van de kapstokken in een zakelijke omgeving. Hier wil je natuurlijk een strak ogende look en tevens een goede eerste indruk maken op je bezoekers met een professionele kapstok.

Of wat dacht je van een kapstok in een kinderdagverblijf of school. In grote aantallen hangen daar jassen en tassen aan. Deze moeten buiten er mooi uit zien ook nog eens zeer kindvriendelijk zijn en uitdagen om de jas en tas eraan op te hangen, en niet op de grond te gooien, zoals ik dat nog wel eens zie. Al zoekende naar wat er allemaal in de markt was, kwam ik de website van het oerhollandse merk FrakkZ tegen. De Scandinavische naam doet anders vermoeden, maar we hebben het hier over een collectie kapstokken die volledig in Nederland wordt geproduceerd.

Kinderkapstokken van hout met de naam van uw kind; RVS design kapstokken met de naam van uw bedrijf erop of misschien wel de tekst “Welkom”; een stoere industriële steigerhouten kapstok voor op uw slaapkamer of een vrolijke kinderkapstok voor op het kinderdagverblijf.

U kunt het zo gek niet bedenken of FrakkZ heeft het of maakt het!

FrakkZ maakt maatwerk, en dat is te zien. Alle (kinder)kapstokken worden met de hand gefabriceerd en gepersonaliseerd. Dus wenst u een bepaalde kleur, maat of samenstelling? Niets is FrakkZ te gek. Voor mij was het duidelijk. Ik was op zoek naar een stijlvolle kapstok voor in de hal bij mijn kantoor. Het is een FrakkZ 2.0 kapstok geworden. Een kapstok met eigentijdse look, doordat hout en RVS gecombineerd worden. Met de tekst “welkom” erop is het direct een klantvriendelijke uitstraling. Ik ben er blij mee, maar ook mijn klanten waren er direct enthousiast over. Enorm veel positieve opmerkingen krijg ik sinds de kapstok hangt. Een aanrader!