sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Kamagra

Een erectiele dysfunctie is erg vervelend, maar kan gelukkig verholpen worden met erectiemiddelen als Kamagra. Wanneer een man een tijd lang geen seksuele ontlading heeft kunnen hebben, stijgt de hoeveelheid testosteron in het bloed. Dit zorgt ervoor dat hij het gevoel krijgt dat hij iets kwijt moet. Wanneer dat met een seksuele ontlading niet lukt, is er sprake van een erectiestoornis. Kamagra zorgt er dan voor dat de erectie langer in stand gehouden kan worden. Wanneer u overweegt om dit middel te gaan gebruiken, is het handig om te weten hoe deze pillen precies werken. Aan de hand van deze informatie kunt u bepalen of Kamagra geschikt is voor u.

logo (1)

Remming van enzymen

In de bloedbaan bevindt zich fosfodiësterase, een enzym dat in de bloedbaan aanwezig is en ervoor zorgt dat stoffen die de bloedvaten verwijden worden afgebroken. Deze stoffen heeft de man nodig om een erectie te kunnen krijgen. Bij een erectiestoornis wordt er dus te veel fosfodiësterase in het bloed aangemaakt. Kamagra bevat sildenafil, een fosfodiësterase-type 5-remmer. Dit geneesmiddel zorgt voor de remming van de enzymen. Hierdoor blijven de bloedvatverwijdende stoffen actief en kan de erectie langer aanhouden.

Verwijding van bloedvaten

Sildenafil zorgt niet alleen voor het remmen van de enzymen, maar ook voor het verwijden van de bloedvaten richting de penis. Hierdoor stroomt er meer bloed de penis in, waardoor de zwellichamen hun werk doen en een erectie ontstaat. Sildenafil zorgt ervoor dat dit bloed niet direct weer uit de penis stroomt, waardoor de erectie langer in stand gehouden kan worden. Deze werking geldt echter alleen wanneer er sprake is van seksuele opwinding, dus niet op willekeurige momenten.

Verschillende manieren van inname

Er zijn twee manieren om Kamagra in te nemen: in tabletvorm, en in jelly. Een tablet is de meest gebruikte manier. Hierbij kunt u één pil innemen met een beetje water, of een kauw- of bruistablet gebruiken. Daarnaast kan het middel ook in de vorm van jelly worden ingenomen, bijvoorbeeld met het voedsel. Het duurt ongeveer 30 tot 60 minuten voordat het sildenafil uit de Kamagra in het bloed is opgenomen. Het is dus belangrijk om Kamagra niet pas in te nemen wanneer u geslachtsgemeenschap wilt hebben, maar iets eerder.

Raadpleeg de bijsluiter

Bij elke vorm van medicatie is een bijsluiter aanwezig, en is het belangrijk dat u deze raadpleegt voor gebruik. Zo ook bij Kamagra. In de bijsluiter zijn onder andere de mogelijke bijwerkingen beschreven. Ook kunt u een arts raadplegen wanneer u niet zeker bent van mogelijke bijwerkingen, of wanneer u andere vragen heeft. In elk geval kunt u het erectiemiddel niet gebruiken in combinatie met pepmiddelen zoals poppers.