sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Jouw telefoon gebruiken voor de belastingdienst

Kan jij met jouw telefoon belastingdienst bereiken? Dan raad ik het aan om dit ook daadwerkelijk te doen. Door middel van een app te installeren welke bedoeld is voor de jaarlijkse aangifte, kan jij dit eenvoudig invullen en versturen.

Eigen ervaring

Jaarlijks kan ik er aardig van balen dat het steeds weer ingevuld moet worden. Continu dezelfde handelingen verrichten voor iets wat niet veranderd is zit ik niet op te wachten. Al moet ik zeggen dat het tegenwoordig door de Belastingdienst wel eenvoudiger gemaakt is. Je hoeft het nu alleen nog maar te controleren. Zij hebben alles voor je ingevuld met wat er bij hen bekend is. Ideaal toch? Het is tevens wel enorm belangrijk om alles goed na te kijken alvorens je op de knop verzenden drukt!

Aangezien ik samen met mijn man onze aangifte jaarlijks doe heb ik hem gemachtigd zodat ik het zelf niet hoef te verwerken. Doordat mijn naam bij hem is bijgeschreven hoef ik mij hier (gelukkig) niet druk om te maken. Afgelopen week heb ik er wel voor gekozen om gezellig bij mijn man te gaan zitten wanneer de aangifte wordt nagekeken. Met een glas wijn erbij hebben wij alles doorgenomen en bekeken of dat dit correct was ingevuld. Aan het einde van de aangifte kregen wij een duidelijk overzicht te zien met hetgeen wat wij terug krijgen. Gelukkig hebben wij deze keer een meevaller aangezien wij geld terug krijgen. Voorheen was dit niet het geval.