sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Goedkoop huis kopen in Spanje

Wij gaan minimaal twee keer per jaar op vakantie naar Spanje. Wij hadden het regelmatig met elkaar over de mooie huizen die wij daar zagen. Wij dachten altijd dat deze waarschijnlijk heel duur zouden zijn. Maar toen wij, bij toeval, langs een makelaarskantoor liepen, zagen wij dat de huizen helemaal niet zo duur waren. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen, maar dat is met alles zo. Een goedkoop huis kopen in Spanje is dan ideaal.

Weer thuis

Dat de huizen in Spanje niet zo duur waren, bleef in ons hoofd rond gaan. Toen we weer thuis waren, zijn we dan ook vrij snel op internet gaan kijken of een eigen huis in Spanje ook haalbaar was voor ons. Via Puurspanje.nl heb ik nog wat laatste vragen beantwoord gekregen. Het fijne is dat zij Nederlands spreken, dat maakt het een stuk eenvoudiger.

Trotse eigenaren

Anderhalve maand later zijn wij weer naar Spanje gegaan, omdat Puurspanje.nl inmiddels een aantal goedkope huizen voor ons gevonden had. Wij hebben deze toen bezichtigd. Bij de eerste bezichtiging hadden we niet het juiste gevoel. Daarna gingen we nog twee huizen bezichtigen. De eerste was een optie, we twijfelden. De twee was gelijk raak. Dit was ons huis. Puurspanje.nl heeft daarna de rest voor ons geregeld. Zij weten precies hoe alles aangepakt moet worden om het zo goed en snel mogelijk geregeld te krijgen. Inmiddels zijn wij de trotse eigenaren van een goedkoop, maar geweldig huis in Spanje. Dit had ik een jaar geleden niet durven dromen!