sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Iphone reparatie Arnhem (Myphone)

Een tijdje geleden heb ik mijn kapotte Apple Iphone 6 laten repareren bij Iphone reparatie Arnhem (MyPhone). Wat er aan mankeerde was het scherm. Mijn telefoon had ik laten vallen waardoor het scherm deels kapot was. Niks meer aan te doen en gewoon laten vervangen bij (Myphone) werd mij verteld. Eenmaal geïnformeerd te hebben bij mijn neef die toevallig in Arnhem woont en ook eerdere ervaringen heeft met defecte telefoons, wees hij mij naar de winkel Myphone.

Telefoon werkt weer

Mijn telefoon heb ik vervolgens afgeleverd bij Iphone reparatie Arnhem (Myphone) en na verbazing was mijn telefoon al na een half uur klaar. Mijn telefoon ziet er nu weer nieuw uit en het scherm werkt uitermate goed, zoals eerst.

Goede en vertrouwde sfeer

Over de service van telefoon reparatie Arnhem (Myphone) heb ik niks op aan te merken. Wat een snelle service zeg! Toen ik binnenkwam werd ik al gelijk vriendelijk verwelkomd en werd ik meteen geholpen. Er hangt binnen een goede en vertrouwde sfeer.

In de toekomst kom ik zeker terug

De kosten van de reparatie vallen naar mijn mening ook nog wel mee. 160 euro. Een groot bedrag maar als het zijn tevens dure apparaten waar ook hoge reparatiekosten aan vast zitten. Bij andere reparatiewinkels is het sowieso niet goedkoper. In de toekomst, als mijn telefoon weer stuk is, breng ik zeker weer een bezoekje aan Myphone.