sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Autoschade Den Haag

Autoschade Den Haag

Autoschade Den Haag, het kan iedereen overkomen. Helaas kan ik daarover meepraten, sinds vorige week. Het was die dag erg druk op de weg, dan moet je zeker extra uitkijken en het rustig aan doen. Achteraf gezien kan ik mijzelf wel voor het hoofd slaan, maar daar heb ik niks aan. Die bewuste dag was ik namelijk nogal haastig en dan is het nooit goed om achter het stuur te kruipen. Waar ik al bang voor was gebeurde dan ook, ik kwam in de file terecht. Langzaamaan kon ik rijden, maar niet snel genoeg. Elke keer wanneer ik een gaatje zag, sprong ik ertussen. Tot die ene keer dat het mis ging.

Autoschade Den Haag

Goed geregeld door autoschade Den Haag

Helaas gebeurde het die dag dat ik met mijn auto tegen een andere auto aan reed. Door mijn haastig gedrag, had ik deze over het hoofd gezien en een aanrijding was het gevolg. Gelukkig was het alleen maar materiële schade en viel dat mee. Ieder kon zijn weg vervolgen, nadat de juiste gegevens waren doorgegeven.

De week daarop heb ik eerst meerdere bedrijven benaderd om te kijken wat het herstel hiervan ging kosten. Bij het schadeherstel bedrijf Direkt kon ik door middel van foto’s, van de schade aan de auto, een offerte aanvragen.

Inmiddels is mijn auto helemaal hersteld van de aanrijding. Garage Direkt heeft dit bijzonder snel en netjes gemaakt. Ik ben dan ook zeer tevreden over dit bedrijf.