sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Huisje huren voor het vriendenweekend

huisje huren

Mijn vrienden en ik gaan elk jaar een weekendje weg en daarom wil ik een huisje huren voor ons. Al vanaf dat wij van de middelbare school af zijn, gaan wij elk jaar weg. Sinds de eerste dag dat wij bij elkaar in de klas kwamen, waren wij vrienden. Sindsdien zijn wij altijd onafscheidelijk geweest en zijn wij elkaar nooit uit het oog verloren. Elk jaar was iemand ander aan de beurt om het te organiseren en dit jaar was het mijn beurt. Het leek mij leuk om echt even terug de natuur in te gaan. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een accommodatie in de buurt van een bos.

huisje huren

Erg fijn bedrijf

Toen ik op internet zocht, kwam ik op de site van Eekhoornnest terecht. Daar zag ik verschillende soorten bungalows die mij wel interessant leken. Het aller leukste vond ik dat de woningen echt midden in het bos lagen. Daar konden wij vast hele mooie wandelingen maken. De verdere omgeving leek mij ook leuk, er was namelijk veel te doen. Ik besloot om een huisje te huren voor ons vriendenweekend.

huisje huren

Een onvergetelijke tijd

Toen ik samen met mijn vrienden aankwam in de bungalow, waren wij allemaal aangenaam verrast. Het zag er van binnen heel erg leuk en gezellig uit. Het was ook erg ruim, dus dat was erg prettig. Wij hebben heel erg veel leuke dingen gedaan tijdens het vriendenweekend. Het was geweldig om midden in het bos te zitten, wij hebben een onvergetelijke tijd daar gehad.