sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Het wondermiddel chloorschock

chloorstock 1kg

 

 

 

Mijn vriendin en ik zijn van plan om een groot feest te geven bij mij in de tuin.  Ik heb de beschikking over een groot zwembad in mijn achtertuin, en wilde het zwembad dus graag benutten voor ons feest. Ik heb een verwarming in het zwembad, dus zouden wij het zwembad makkelijk kunnen gebruiken met dit koude weer. Het is natuurlijk wel handig dat het zwembad er schoon uit komt te zien. Wij wilden graag gebruik maken van een soort schoonmaakmiddel voor in het zwembad. Mijn vriendin kwam met het voorstel om chloorshock te kopen op de website van BodyFit. Wij keken samen nog verder en konden nergens iets vinden over Chloorshock, het product konden we dan ook alleen bij BodyFit vinden.

chloorstock 1kg

Besteld

De volgende dag hebben we het product besteld. Onze bestellingen werd dan ook binnen enkele dagen al aan huis geleverd. We hebben het product meteen uitgeprobeerd, en wat bleek? Binnen enkele minuten was het zwembad super schoon, ik kon mijn ogen niet geloven. Met vol  bewondering keken we op naar de volgende dag, wanneer het feest zal plaatsvinden. De uitgenodigde mensen zullen mijn zwembad heel gaaf vinden, en genieten van hoe schoon het zwembad eruit gaat zien. Het was dan zover de dag van ons feest, alles was keurig voorbereid, ik wou nog een beetje chloor in het zwembad gooien, maar dat hoefde niet eens, want het zag er nog zo perfect uit als de dag ervoor. Ik ben zeer geshockt hoe een product zo goed kon zijn, het is weliswaar een wondermiddel! Ons feest verliep vlekkeloos en de uitgenodigde mensen waren zeer onder de indruk van hoe schoon het zwembad eruit zag. Ik raad dan ook iedereen aan om dit product aan te schaffen bij zulke situaties.Aanrader