sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Handig: eetkamerstoelen met wieltjes

Bent u op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen en heeft u een vloerkleed, een gehorige vloer of moeite met het verschuiven van een zware stoel? Overweeg dan eens om stoelen met wieltjes eronder te kopen! Hieronder licht ik toe waarom dit nou zo handig kan zijn.

Vloerkleed

Heeft u een prachtig vloerkleed onder uw tafel liggen of beschikt u over een kamerbreed tapijt? Dan zult u bij de gemiddelde eetkamerstoel zonder wieltjes de nodige moeite moeten doen om deze telkens weer netjes onder de tafel te schuiven. Stelt u zich toch eens voor hoe fijn het dan zou zijn als de stoelen gewoon zonder problemen over het tapijt zouden kunnen rollen.

Geluidsreductie

Misschien woont u in een gehorig huis, of in een flat waar de geluiden van boven naar beneden doorklinken, dus ook het schuiven van de stoelen? Ook dan is het een goed idee om bij de aanschaf van nieuwe stoelen eens te denken aan eetkamerstoelen met wieltjes. Stoelen met wieltjes zullen aanzienlijk minder gehorig zijn en dit is prettig voor uzelf, en voor uw buren die u liever te vriend wilt houden.

Gemak

Als de stoel kan rollen hoeft u deze niet meer telkens op te tillen om hem terug onder de tafel te plaatsen na het eten. Wanneer u wat ouder wordt of u bijvoorbeeld last heeft van rugklachten, kan dit best een zwaar klusje zijn. Dit ongemak kan eenvoudig opgelost worden door stoelen met wieltjes eronder aan te schaffen. Ook fijn is dat als u de stoelen in het zitgedeelte nodig heeft, omdat er visite komt die avond, u hen daar eenvoudig naartoe kunt rijden. Bijkomend voordeel is dat deze meestal ook wat luxer zijn uitgevoerd, waardoor het een echte comfortabele extra zitplaats wordt. Bent u benieuwd geworden naar eetkamerstoelen met wieltjes eronder? Neem dan snel eens een kijkje op Yels.nl.