sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Goedkoop online Peugeot scooterbanden kopen

Peugeot maakt niet alleen auto’s, dit Franse bedrijf maakt ook prachtige scooters van hoge kwaliteit, en met een luxe uitstraling. De Peugeot Citystar, de Peugeot Django en de Peugeot Kisbee zijn populaire modellen. Wanneer je wilt weten welk soort scooterband je moet kopen kun je daar op deze pagina meer over lezen. De meeste modellen rijden op 12 inch banden, let altijd goed op de juiste maat voor je scooterbanden gaat kopen online.

In de webshop kijk je niet alleen naar goedkoop, maar ook naar kwaliteit. Let ook op de juiste maat scooterband.

Peugeot scooterbanden

Peugeot Citystar

De Citystar wordt niet meer nieuw geleverd, als je scooterbanden wilt kopen voor dit model zijn dat 13 inch banden voor het 2-takt model met de afmetingen 120/70-13 voor en 130/60-13 achter. Kijk voor andere uitvoeringen in de handleiding of neem contact op met de leverancier.

Peugeot Django

De Django wordt geleverd in diverse types, de Django S, de Django Heritage en de Django Evasion. De voorband en achterband hebben dezelfde 12 inch scooterband met de maten 120/70-12. Er is ook een “Sweet Django” serie verkrijgbaar.

Peugeot Kisbee

De Peugeot Kisbee is een aantrekkelijke budget scooter. Op dit moment zijn de Kisbee RS, de Kisbee Sportline, de Kisbee Black Edition en de standaard Kisbee leverbaar. Ze zijn allemaal voorzien van 12 inch scooterbanden, met de maten 110/70-12.

Kijk voor het volledige aanbod van Peugeot banden in de winkel, online kun je goedkoop alle maten banden bestellen.