sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Glasfolie te bestellen via het internet

windowdeco-4001Ikzelf ben dagelijks druk in de weer om op zoek te gaan naar de nieuwste trend op gebied van wonen en lifestyle. Deze keer ben ik terecht gekomen op een website waar ze leuke glasfolie hebben. Deze folie is namelijk ook zelf te ontwerpen maar mocht het zo zijn dat je hier geen zin in hebt kan je een keuze maken uit hun ruime assortiment. Sinds dat wij afgelopen week bezig zijn geweest om iets te vinden voor de ramen, werd nogal gek van inkijk, ben ik terecht gekomen op de website van Windowdeco.vinyl-gekleurd-gesneden

Ruim assortiment.

Normaliter zou ik dan voor bijvoorbeeld luxaflex gaan kijken maar sinds dat ik glasfolie gezien heb bij hun op de website wat ik meer geïnteresseerd in deze folie als dat ik verder zou zoeken.raamfolie-bestellen-gesneden-windowdeco-buttons1

Al met al ben ik wel wezen twijfelen aangezien ik geen keuze kon maken uit het assortiment wat hun hebben. Niet vanwege de soorten maar omdat ik niet kiezen kon! Ik had namelijk erg veel leuke folie voor de ramen gezien waardoor ik niet meer kiezen kon. Mijn lieve partner heb ik uiteindelijk de keus uit drie folies gegeven zodat ik deze keuze niet zelf heb hoeven maken. Nu is het afwachten dat we mogen genieten van de folie op onze ramen.