sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Genoten van een dagje wellness!

dagje wellness

Want kun je toch genieten van een dagje wellness! Dit hebben wij afgelopen weekend gedaan na een flink drukke werkweek. Diverse projecten welke op de zaak verkeerd waren gelopen gaven mij zo onwijs veel stress en ergernis. Hier wilde ik maar al te graag vanaf! Zodoende heb ik er dan ook voor gekozen om samen met mijn man erop uit te gaan! Even helemaal nergens aan hoeven denken en gewoonweg genieten.

dagje wellness

Eens wat anders!

Wij wilde namelijk maar al te graag naar de sauna en hier ook direct een goede massage ondergaan. Het liefst een volledige behandeling waardoor wij aan het einde van de dag totaal ontspannen zijn. Hier moet je natuurlijk het een en ander voor reserveren. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een geschikte locatie voor onze dagje wellness! Al vrij snel kwam de Thermen in Nijmegen in beeld. Hier kun je vrijwel alles middels het internet reserveren zodat je verzekerd bent van een behandeling.

dagje wellness

De kosten

Nadat ik op de website van de Thermen de totale kosten had gezien was ik verbaasd. Dit kan toch niet kloppen? De kosten wat er aan het einde van mijn lijstje stond waren zo laag waardoor ik telefonisch contact heb gezocht. Hier wilde ik graag duidelijkheid in hebben aangezien ik misschien iets niet goed had gedaan. Al vrij snel kreeg ik van een vriendelijke medewerker te horen dat dit echt de prijzen zijn welke zij hanteren. Heerlijk genieten voor een zeer aantrekkelijke prijs!