sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Gelnagels laten zetten in Amstelveen!

gelnagel

gelnagelGelnagels Amstelveen is echt een aanrader. Dit kan bij ‘t Nagelstudiootje. Een goede vriendin van mij is de reden dat ik hier vandaag wat over schrijf. Pas geleden kwam ze namelijk naar mij toe en ze vertelde me dat ze me nagels er erg leuk uit vond zien. Dit vond zij ook wel wat en dit heb ik onthouden. Ik ga zelf altijd naar gelnagels Amstelveen en dit doe ik omdat zij echt de tijd voor je nemen. In de salon heerst een fijne sfeer en ik kom er dan ook altijd erg graag.

Mijn vriendin was bijna jarig en daarom onthield ik wat ze gezegd had. Het leek mij namelijk een leuk idee om haar op mijn kosten naar de salon toe te laten gaan. Ik nam daarom contact met de salon op en ik vroeg of dit mogelijk was. Dit was gelukkig mogelijk en daarom besloot ik om dit aan haar te geven. Ik kon niet wachten om het aan haar te vertellen en dat was niet voor niets.

nagelsLeuk cadeau!gel

Pas geleden was het dan eindelijk zover. Mijn vriendin was jarig en ik heb haar het cadeau gegeven. Een week later gingen we samen naar de salon toe en dit was echt super. Ze heeft haar nagels laten doen en ze vond de sfeer erg fijn. Haar nagels zien er nu erg leuk uit en ze heeft ervoor gekozen om nu een keer in de twee weken langs te gaan samen met mij.