sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Feldenkrais in Utrecht leren

Omdat ik meer lichaamsbewustzijn, ontspanning en controle over mijn lichaam wilde, ben ik gaan zoeken op het internet naar feldenkrais Utrecht en kwam ik op de website van Louise Marius terecht die deze ontspanning oefeningen en dansen jou kan leren. Hierdoor besloot ik dan ook om eerst een proefles te nemen en dan kijken of het echt iets voor mij is. Deze les is op een dinsdag en begint om half acht en zou tot kwart voor negen duren. De kosten voor een proefles valt ook mee en ik ging er met goede moed ernaartoe. 

Deze methode raad ik iedereen aan

De methode feldenkrais in Utrecht zorgde ervoor dat ik mij daarna helemaal weer ontspannen voelde. Hierdoor besloot ik dan ook om zeker vaker te gaan naar Louise Marius voor deze methode. Nu ik al een aantal lessen ben gaan volgen bij deze onderneemster, voelt mijn lichaam en geest een stuk beter aan en voel ik mij ook een stuk beter. Daarom raad ik dan ook ierer ander deze methode aan om te volgen bij dit bedrijf. Voor meer informatie kijk je op de website van dit bedrijf. Jij zal er zeker geen spijt van krijgen.