sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Elektrische fiets Breda kopen?

Ik heb jarenlang veel plezier gehad met mijn fiets. Ik gebruikte mijn fiets elke dag wel. Toch was mijn fiets aan vervanging toe. Doordat mijn fiets erg oud en roestig werd kon ik mijn weg moeilijk vervolgen waardoor ik buiten adem op mijn werk aankwam. Ik zocht op het internet naar een geschikte fiets waar ik zorgeloos mee kon fietsen, ik zocht onder de zoekterm: Elektrische fiets Breda en belandde bij brommobiel-kopen.com. Ik heb de elektrische fiets in Breda gekocht.

Keuze

Na goed rond te hebben gekeken had ik gekozen om hier een elektrische fiets aan te schaffen. De fiets was precies wat ik wilde. Ik fietste zorgeloos kilometer voor kilometer naar mijn werk. Echter werd ik nooit echt moe bij het fietsen en kwam alle werkdagen gemotiveerd aan. Ook heel fijn vond ik dat de accu langdurig meegaat. Ik hoefde maar een keer per week te laden voor een zorgeloze plezier. De prijs was zeer aantrekkelijk en de verhouding prijs-kwaliteit is daarbij heel erg goed. De fiets dient bijna geen onderhoud te krijgen, toch mag ik er terecht voor onderhoud!

Meer dan fietsen

Ook zag ik dat je daar meer dan fietsen hebt. Je hebt er namelijk ook brommobielen en scootmobielen. Ook zorgen zij voor een uitstekende onderhoud en reparatie. De vestiging bevind zich in Dongen wat nabij Breda ligt. De werknemers zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen en helpen je goed bij het kiezen van het juiste product. Op de website kun je meer informatie vinden over de diensten en producten van het bedrijf.