sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een uniek kwaliteitsproduct

Bakfiets elektrisch

De bakfiets elektrisch van Dolly vind je niet in de winkels, zij zijn van mening dat iedereen uniek is en de kans moet krijgen om ook een bakfiets te kopen die uniek is. Bij je thuis wordt je precies vertelt wat de mogelijkheden zijn en de informatie verteld welke je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken. Voordat je een keuze kunt maken wil je natuurlijk wel even de bakfiets ervaren. Even zelf voelen wat voor product je in handen hebt, of je er zelf mee overweg kunt.

Bakfiets elektrisch

Elektrisch of zonder motor een bakfiets testen

Thuis in je eigen omgeving een bakfiets testen is de beste manier om erachter te komen wat je van het product vindt. Wil je een bakfiets elektrisch of ga je voor het sportieve exemplaar. Thuis kun je een rondje fietsen in je eigen omgeving en kijken of de bakfiets echt zo wendbaar is. Maar ook de bocht naar je schuur wil je even kijken of die wel haalbaar is. Op deze manier weet je zeker wat je koopt, en wat je ermee kunt doen. Ook het onderhoud en bij reparatie komen de medewerkers van Dolly bakfiets bij je thuis. 

Bakfiets elektrisch

Het uiterlijk bepaal je zelf van de bakfiets

Onderdelen van hoogwaardige kwaliteit, die keuze hoef je gelukkig niet meer te maken. Waar je wel zeggenschap over hebt is de kleuren die jij aan je fiets wilt geven, kies je voor een beetje bescheiden kleuren of ga je opvallend door de stad heen met de felle kleuren die er ook zijn. Het frame is te verkrijgen in vier verschillende kleuren, de bak in veel meer kleuren. In totaal zijn meer dan veertig combinaties mogelijk.