sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een racestoel koopt u bij The Autosport Company

Bent u op zoek naar een racestoel? Dan bent u bij The autosport Company aan het juiste adres! Zij hebben namelijk een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende racestoelen en er zal altijd een racestoel tussen zitten die aan al uw wensen zal voldoen.

De luxe racestoel

De luxe racestoelen zijn duurder dan de normale. De luxe racestoelen zijn namelijk voorzien van een ademende “mesh” stof. Deze stof droogt snel op en is tevens slijtvaster. Deze duurdere stoelenrange wordt aangeduid met de hogere nummering als zijnde 100 en 400 serie. De maten van de fiberglas schaal is overigens hetzelfde, alleen de stof is anders. Kijk goed naar de maattabel die bij iedere stoel staat aangegeven in de webshop om te bepalen of dat dit een geschikt model voor u is en tevens of dat de stoel ook daadwerkelijk in uw auto of voertuig past.

Verschillende merken racestoelen

  • De OMP racestoel; De OMP racestoelen zijn er ook in diverse soorten en maten. Zo zijn er instap modellen maar ook zeer professionele stoelen te verkrijgen. Tevens zijn er verschillen in de schaal. Zo levert OMP fiberglas stoelen maar ook carbon stoelen. Deze zorgen voor een extreme stevigheid. Tevens zijn deze modellen erg licht qua gewicht. Niet te vergeten; iedere stoel voldoet aan dezelfde testen en eisen die de FIA opgesteld heeft.
  • De QSP Products racestoel; De racestoelen van QSP Products zijn over het algemeen altijd uit voorraad leverbaar. De racestoelen van OMP Racing hebben doorgaans een levertijd van 1 a 2 weken.