sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een mooi bier cadeau

bier cadeau

Op zoek naar een mooi bier cadeau? Dit bier cadeau kan eenvoudig gekocht worden bij Mister Hop. Mister Hop is, zoals al aan de naam te zien is, een bedrijf die gespecialiseerd is in het verkopen van bier en alles wat dit onderwerp omtrent. Dus dit bedrijf is ook goed in het maken van een perfect cadeau die vol met bier zit gevuld. Door deze diensten ook nog eens goed te verrichten is Mister Hop niet onbekend gebleven. Zo heeft Mister Hop veel mensen over de vloer gehad en heeft dus door het verlenen van goede diensten steeds meer klanten bijgekregen. Op deze manier is het een van de bekendste speciaalbier verkopers in Nederland geworden.

bier cadeau

Eigen bierglazen

Doordat Mister Hop een groot bedrijf is geworden, heeft het veel meer mogelijkheden kunnen krijgen. Dit wordt bedoeld onder dat Mister Hop nu meer dingen voor zijn eigen bekendheid kan verkopen en hiermee meer reclame kan maken. Daarom heeft Mister Hop met trots eigen bierglazen mogen presenteren. Zo heeft Mister Hop 2 verschillende soorten bierglazen:

  • Proefglas,

Een glas waar je echt in kan proeven. Een dus wat kleiner glas waar je niet het gehele flesje bier in kan gieten.

  • Normaal glas,
bier cadeau

Een glas waar je een gehele bierflesje in kan leeggieten en een goede vorm heeft. Zo is deze wat groter en kan je met dit glas echt van je bier genieten.

Er is dus een glas voor een rustige of grote bierdrinker, waardoor iedereen gewoon terecht kan bij Mister Hop en zijn diensten.