sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Drank bezorgen zodat wij flink kunnen feesten!

De Drankengroothandel

Drank bezorgen bij ons op kantoor. Dit omdat onze werkgever maar al te graag een groot feest wilt geven. Wij van de leidinggevende willen dit graag in eigen handen houden. Nu is het natuurlijk leuk om dit te mogen organiseren, alleen kost het onwijs veel tijd. Zodoende hebben wij ervoor gekozen om de taken te verdelen in de hoop dat alles zo goed mogelijk geregeld wordt. Mijn taak was om ervoor te zorgen dat er voldoende drinken te vinden is tijdens deze feest. Zo wilde onze werkgever graag een aantal flessen champagne bestellen om te kunnen proosten bij de speech!

Drank bezorgenDrank bezorgen op de locatie is geregeld

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden hierin. Het liefst ben ik opzoek naar een bedrijf waar wij het zowel voordelig kunnen bestellen én het kan bezorgen. Tijdens deze zoektocht op het internet was ik terecht gekomen op de website van dedrankengroothandel.nl. Op deze website is het mogelijk om alles te bestellen met wat er nodig is. Nu hadden wij van tevoren het budget te horen gekregen, hierdoor konden wij vrij “spel” spelen.

Heineken oud bruin

De bestelling is geplaatst

Uiteindelijk heb ik er eerst voor gekozen om op deze website alles te selecteren met wat ik nodig zou hebben. Althans, wat ik denk nodig te hebben! Gelukkig was dit zo snel mogelijk geregeld en hoefde ik alleen nog maar te bekijken of dat ik alles had geselecteerd. Aan het einde van mijn lijstje merkte ik meteen op dat de prijs alsnog binnen het budget is gebleven! Iets wat ik niet had verwacht, maar waar ik natuurlijk onwijs tevreden mee ben. Zo heb ik de eerstvolgende werkdag direct aan het team aangegeven dat de drank al in besteld. Op de gewenste dag en tijdstip brengen zij het netjes bij ons zodat wij het op tijd koud kunnen zetten.