sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Drukkerij Oostburg gezocht!

Yes, wij gaan trouwen! Hoe gaaf is dat! Nu dat er genoeg te regelen moet worden en de datum vrij snel dichtbij komt zijn wij op zoek naar een drukkerij Oostburg en omstreken. We vinden het wat dat betreft erg belangrijk dat het wel gaat om een goede drukkerij die snel kan drukken…s5_logo

In november gaan we pas trouwen maar heb het liefst dat het zo snel mogelijk geregeld wordt, enorm veel wat erbij komt kijken! Nu dat ik op het internet ben gaan zoeken naar informatie ben ik terecht gekomen op de website van BT-Sign. Hier werd het duidelijk dat dit bedrijf een kans maakt om ons als klant te hebben. Uiteraard heb ik meerdere bedrijven bekeken en gevraagd naar hun tarief, hieruit bleek dan ook dat BT-Sign een van de goedkoopste is in het vak.

Afspraak gemaakt

Natuurlijk laten wij hier geen gras over groeien en heb zowel een mail gestuurd als telefonisch contact gezocht met dit bedrijf. Door een afspraak te maken konden we gemakkelijk onze wensen overhandigen en indien noodzakelijk gelijk aanpassen. Zo zijn wij er gisteren geweest en werden erg hartelijk ontvangen. Onder het genot van een kopje koffie konden we alles gemakkelijk bespreken en werd het gelijk op de laptop vastgelegd.

Drukkerij-Hulst-300x208

Doordat we gezocht hebben op Drukkerij Oostburg is het ons gelukt dat wij de uitnodigingen voor mekaar hebben, precies zoals wij het beide hebben gewild! Dankzij BT-Sign is het in ieder geval mogelijk geworden om te besparen op de kosten van de uitnodigingen.