sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

De beste tattooshop in Limburg

beste tattooshop Limburg

Onlangs heb ik het adres van de beste tattooshop in Limburg gekregen. Al heel erg lang was ik van plan om een versiering op mijn huid te laten zetten. Maar dit wilde ik niet zomaar bij iemand laten doen, hiervoor wilde ik wel iemand hebben die hier echt verstand van heeft. Van een goede collega kreeg ik de tip om eens bij Tattoo Ron langs te gaan. Omdat ik nog steeds niet wist welke afbeelding ik graag op mijn lijf wilde hebben, leek het zeker verstandig om eerst alleen maar hier langs te gaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn en de prijzen natuurlijk.  beste tattooshop Limburg

Bijzonder mooi resultaat

Nadat ik een afspraak had gemaakt bij de beste tattooshop in Limburg heb ik eindelijk een keuze kunnen maken wat ik precies op mijn rug wilde hebben. Ja het is mijn rug geworden, omdat ik hier geen problemen mee wil krijgen als ik deze op mijn arm laat zetten. Het staat natuurlijk niet zo netjes als baliemedewerker met een afbeelding van een grote bloem op mijn armen te lopen. Maar dat moet ieder voor zich weten. 

Inmiddels heb ik een bijzonder mooie afbeelding op mijn rug staan, eentje waar ik zeer trots op ben.