sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Dankzij Yoga Arnhem voelt mijn moeder zich stukken beter

Voor mijn moeder had ik als verrassing een proef les voor yoga gegeven. Ik weet dat ze geen voorstander van dit soort lessen is, maar nu kon ze er niet meer onderuit. Op internet had ik gelezen dat je een gratis proefles aan kan vragen bij Yoga Arnhem. Omdat mijn moeder de laatste tijd veel last heeft van haar stijve spieren en krakende botten leek me het een geweldig idee om haar met yoga kennis te laten maken. Uit eigen ervaring weet ik dat yoga enorm kan helpen tegen deze kwalen. De dag dat de proefles was had k met mijn moeder de afspraak gemaakt om wat te gaan eten in de stad. Stiekem had ik de benodigde spullen voor yoga uit haar kast gehaald en alvast in een tas in mijn auto gelegd. Het toeval was dat Yoga Arnhem direct om de hoek van het restaurant zat. Onder het mom van we gaan nu eten liepen we regelrecht bij het yogacentrum naar binnen, want yoga met een volle maag is niet te doen, eten doen we na de les wel. 0-4bc63ec4d0

Mijn moeder is helemaal tevreden

Mijn moeder stond raar te kijken toen we het restaurant voorbij liepen en het yogacentrum in gingen. Ik had in eerste instantie gedacht dat ze meteen zal omdraaien en weg zou lopen, maar tot mijn verbazing liep ze nieuwsgierig naar binnen. En wat nog leuker was dat ze aan het genieten was toen ze op haar yoga mat haar oefeningen aan het doen was. Je zag haar met de minuut ontspannen. logo