sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Coachingpraktijk ‘De Klankschaal’ een echte aanrader

Op aanraden van een vriendin van mij ben ik naar Coachingpraktijk ‘De Klankschaal’ gegaan. Omdat ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zat en alles een beetje tegen zat, besloot ik het advies van mijn vriendin maar te harte te nemen en naar deze Coachingpraktijk ‘De Klankschaal’ te gaan. Daarom maakte ik een afspraak met deze onderneming en ik kon over twee dagen al terecht bij hen. Op de dag van mijn afspraak werd ik vriendelijk geholpen door een medewerkster van dit bedrijf en die bracht mij naar de behandelkamer waar ik een klankschaalmassage zou krijgen van een uur. Ik mocht op de behandeltafel liggen en er werden verschillende klankschalen op mij rug gelegd. Daarna sloeg de medewerkster van dit bedrijf er rustig op de schalen. Door dat de medewerkster harmonieuze samenklanken maakte door er zachtjes op de schalen te slaan, werd ik voelbaar rustiger in lichaam en geest. Hier stond ik echt van te kijken en na de behandeling had de medewerkster en ik een kort nagesprek. Ik voelde mij na deze klankschaalmassage echt een stuk beter en kon alles weer aan.

Coachingpraktijk ‘De Klankschaal’

Zeer tevreden

Dankzij de Coachingpraktijk ‘De Klankschaal’ voel ik mij echt een stuk beter. Omdat ik eerst nogal sceptisch over een behandeling als dit was, kan ik nu zeggen dat het echt werkt. Ik ben zo tevreden dat ik al weer een afspraak heb gemaakt, gewoon om heerlijk weer te ontspannen. Voor de prijs hoef ik het niet te laten en jij ook niet.

Coachingpraktijk ‘De Klankschaal’