sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Charmante muurteksten besteld

Vanaf het moment dat onze dochter was geboren genieten wij optimaal. Enige nadeel is dat wij druk opzoek zijn naar leuke muurteksten voor in de slaapkamer. Op dit moment ziet het er nogal saai uit zodra je de slaapkamers binnen loopt. Ik had al wel eens op het internet gezocht naar stickers, helaas had ik toen te weinig tijd om verder te zoeken aangezien onze dochter wakker werd. Nu dat zij wat ouder is slaapt zij gelukkig een stuk beter. Hierdoor kan ik alles eenvoudig op het internet vinden en het vervolgens ook bestellen. Afgelopen week was ik namelijk online gaan zoeken naar nieuwe schoenen. Naar de stad gaan was geen optie omdat onze dochter haar middagdutje nodig heeft. In de tussentijd kwam ik op het idee om nog even te kijken of dat ik leuke stickers kon vinden.

Eindelijk gevonden!

Doordat ik deze keer op een andere manier had gezocht, geen idee hoe, kwam ik terecht op de website van Plakhetzelf.nl. Dit bedrijf heeft leuke muurteksten in het assortiment welke onwijs goed past in onze slaapkamers. Hierdoor ben ik nog even snel deze stickers gaan bestellen om vervolgens nieuwe schoenen te bekijken. Zowel mijn schoenen als de stickers werden erg snel bezorgd. Het ideale van deze stickers is trouwens dat je het zelf eenvoudig kunt plakken op de muren!