sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Wijn cursus Bergen op zoom een geweldige ervaring!

Wijn cursus Bergen op zoom

Ik drink al jarenlang ieder weekend een ander soort wijn! Ikzelf vind het geweldig om ieder weekend een nieuwe wijn te proeven. Simpelweg omdat ik niet steeds dezelfde wijn wil proberen ik wil blijven variëren. Daarnaast wilde ik ook meer te weten komen over de herkomst van wijn en dergelijke. Vandaar dat ik op een begeven moment opzoek ben gegaan naar een wijn cursus Bergen op Zoom. Maar waar kon ik een wijn cursus Bergen op Zoom vinden? natuurlijk via het internet en zodoende belandde ik op de website wijnproeverij-roosendaal.nl.

Wijn cursus Bergen op zoom

Meer informatie

Tijdens het volgen van deze wijncursus in Bergen op Zoom leert u alles over de wijnbouw, historie, klimaat, weer en bodem waar de verschillende druivensoorten groeien. De belangrijkste wijnbouwgebieden die in de landen waar wij uit importeren worden benoemd en uitgebreid weergeven. Daarnaast leert u meer over de etiketten van de wijnen en de overige landen waar veel wijn wordt verbouwd.

Een geweldige cursus

Een geweldige cursus

Ik heb werkelijk waar genoten van de cursus en hiervoor heb ik ook een certificaat behaald. Ik kan mezelf nu dan ook omschrijven als een expert in wijnen. Ik kan u vrijwel alle benodigde informatie verschaffen over de herkomst van wijnen, de etiketten en nog veel meer. Naast het drinken van een wijntje heb ik nu zelfs verstand van wijn, wat natuurlijk geweldig is! Wilt u zo’n interessante cursus volgen? neemt u dan contact op met de bovenstaande wijnproeverij!