sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Wat kun je toch genieten met stoombad geuren

Normaliter ben ik niet iemand die iets via het internet besteld. Nu dat ik de stoombad geuren had gezien wilde ik niks anders meer. De kwaliteit welke deze geuren met zich meebrengt is fenomenaal!

Mijn verjaardag gevierd

Afgelopen week heb ik in totaal 30 kaarsjes uit mogen blazen voor mijn verjaardag.  Door dit met mijn familie en vrienden te vieren heb ik aan het einde van de dag aardig wat cadeautjes verzameld. Op zich is het niet erg alleen heb ik gezegd dat zij vrij zijn om een geschenk te kiezen voor mij. Ik wist namelijk niet wat ik aan iedereen kon vragen voor cadeau.

Verrassing!

Ik had uiteenlopende cadeaus gekregen. Van een bos bloemen tot aan stoombad geuren voor in de stoombad! Hoe leuk is het allemaal wel niet vind! Zo grappig om te zien hoe dat mensen moeite doen om een leuk presentje te bedenken wat zij kunnen geven. Zelfs mijn eigen man heeft zich goed uitgeleefd met het vinden van een geschenk voor mij.

Van hem heb ik namelijk een prachtige ring gekregen met daarin gegraveerd zijn naam en de datum dat wij elkaar hebben leren kennen. Natuurlijk ook nog een heerlijke parfum en nog veel meer. Buiten het feit dat ik onwijs leuke cadeautjes heb gekregen ben ik enorm blij met de geurtjes voor de stoombad. Hier zit ik namelijk vrijwel dagelijks in om te genieten!