sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Voor al uw wenskaarten ga naar drukkerij Goes.

Ik had al eerder over drukkerij Goes gehoord, maar hier nooit echt gebruik van gemaakt. Zo kreeg ik vorige maand een geboorte kaartje van mijn neefje, wat een schattig kaartje was dit. Achterop stond made by drukkerij Goes gedrukt, een adres om te onthouden, je weet maar nooit waar het goed voor is. Maar goed dat ik dat adres had bewaard, ook ik wilde deze keer leuke originele kaartjes sturen voor een feest voor mijn verjaardag. Ik was namelijk van plan om mijn verjaardag eens een keer wat groter te vieren dan voorgaande jaren. Elk jaar is immers een mijlpaal die ik nooit ongezien voorbij laat gaan, maar deze keer had ik zin in een groot feest. Zo zie ik mijn verre familieleden en goede kennissen ook weer eens een keertje. Ja ik heb er zin in, op naar de drukkerij. Had al een beetje uitgerekend hoeveel kaarten ik nodig had en wat ongeveer de tekst en de afbeelding moeten zijn. Daar aangekomen keek ik mijn ogen uit, boeken vol voorbeelden en teksten, wat een keuze. Gelukkig hebben ze mij daar enorm geholpen anders had ik er nu nog gezeten denk ik.  digitale-druk-1024x356-300x104

Geweldig feest.

Mijn kaarten zijn door iedereen goed ontvangen en heb hier leuke reacties op gekregen. Kan nu terug kijken op een geweldig feest, gezellige mensen, en gelukkig mooi weer. Volgend jaar ben ik van plan om dan ook weer een groot feest te houden. Ik weet in ieder geval waar ik dan leuke kaarten kan bestellen.  grafisch-ontwep-1024x356