sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tablet reparatie in Eindhoven

Tablet reparatie Eindhoven

Op het internet zocht ik de zoekterm “tablet reparatie Eindhoven” op omdat mijn zoontje onze had laten vallen. Hij was bezig om het record te breken van een van zijn spelletjes. Toen hij het bijna haalde, ging hij opeens af en liet hij boos het apparaat op de grond vallen. Wij zijn natuurlijk erg boos geworden, want het is erg belangrijk om zorgvuldig met spullen om te gaan. Omdat ik het apparaat ook vaak gebruikte voor werk, moest het zo snel mogelijk gemaakt worden. Omdat wij geen winkel kende die dit kon doen, besloot ik om op het internet te kijken.

Tablet reparatie Eindhoven

Wat een fijn bedrijf

Na een tijdje rond gezocht te hebben kwam ik op het bedrijf TipoTelecom uit. Op de website van hen stond dat ik bij hen terecht kon. Zij konden het apparaat onderzoeken en de niet werkende onderdelen vervangen. Op het internet las ik verschillende reviews over het bedrijf, die waren allemaal heel erg positief. Iedereen vertelde dat het bedrijf echt hele goede service bood. Omdat er zoveel mensen de onderneming aanraden, besloot ik te bellen om een afspraak te maken. Een vriendelijke man nam de telefoon op en vroeg waar hij mij mee kon helpen. Nadat ik het probleem vertelde, maakte wij een afspraak zodat ik langs kon komen.

Tablet reparatie Eindhoven

Snel opgelost

Een aantal later ging ik naar de tablet reparatie afspraak in Eindhoven. Toen ik de winkel binnen stapte, werd ik gelijk hartelijk ontvangen. Samen met een medewerker bekeken wij het apparaat wat mijn zoontje had laten vallen. Hij vertelde mij dat hij alleen een paar onderdelen moest vervangen, dan zou alles weer normaal werken. Hij zei dat ik morgen het apparaat weer op kon halen. Ik had niet verwacht dat het zo snel gemaakt kon worden. Ik raad het bedrijf aan iedereen aan!

Meer verhalen