sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Superblij met mijn mooie leren riem!

Riemen maken echt je outfit af, dus toen mijn geliefde vintage riem echt helemaal versleten was en het tijd werd voor een nieuwe, ging ik hard op zoek! Helaas had ik mijn lievelingsriem dus ooit ergens tweedehands gekocht en kon ik deze niet meer zomaar opnieuw kopen. Dit vond ik natuurlijk wel jammer, want het was een prachtige leren riem met mooie patina. Gelukkig heb ik bij Riemen & Co een waardige vervanger gevonden!

De mooiste leren exemplaren voor goede prijzen

Ik wilde graag een leren riem hebben in een bruine kleur en mooie zilveren gesp, zoals mijn vintage exemplaar dat ook had. Bij Riemen & Co zag ik dat ze heel veel keuze hadden, dus heb ik wel een half uurtje rondgekeken in de webshop. Uiteindelijk heb ik er eentje gevonden die wel in de buurt kwam van mijn vintageriem en heb ik die meteen mee naar huis geklikt! Het verzenden was gratis en erg snel te noemen, dus ik ben heel tevreden over de service. En dan de riem zelf: ik ben er zo ontzettend blij mee! Hij staat echt supermooi bij mijn jeans en maakt mijn outfit echt af. De kwaliteit is ook erg goed: het leer is stevig en ruikt lekker en zal waarschijnlijk alleen maar mooier worden naarmate ik hem vaker draag. Mijn vriend heeft inmiddels ook bij Riemen & Co besteld, want hij zag hoe blij ik met de mijne ben en hij kan ook wel een nieuwe gebruiken!