sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Singlesday bij Bol.com: exorbitante kortingen op verschillende producten

Voor de eerste keer neemt Bol.com deel aan Singlesday, de hype uit China. Op 11 november kun jij voortaan jaarlijks genieten van een dag vol korting en knalprijzen. Deze datum is niet per ongeluk gekozen: de symboliek van 11 – 11 als datum voor Singlesday, de vrijgezellendag, zal je vast niet ontgaan. Langzaam maar zeker zijn online verkooppunten de potentie van deze dag aan het ontdekken. Misschien dat ze gekeken hebben bij AliBaba. Deze site rapporteerde verkoopcijfers van 17,5 miljard dollar op deze dag. Dat is niet misselijk. Daarom kun je ook bij Nederlandse webshops zoals Bol.com voortaan profiteren van de mooiste koopjes.

Wat kun je scoren tijdens Singlesday?

Bol.com zorgt er voor dat je tijdens Singlesday kunt genieten van kortingen op een groot deel uit het assortiment. Er wordt een selectie van mooie producten voor je gemaakt, zodat er voor iedereen wel iets te vinden is op deze dag. Hierbij kun je denken aan:

  • Films & Series
  • Muziek
  • Speelgoed
  • Elektronica
  • Sieraden
  • Sportkleding
  • Huishoudapparatuur

En nog veel meer. Genoeg keus dus, wanneer jij op zoek bent naar de beste deals tijdens Singlesday.

Waarom zou je gebruik maken van Singlesday kortingen?

Singlesday is een speciale dag vol torenhoge kortingen. Ideaal voor de aankopen die je al een tijdje op het oog hebt. Is het tijd voor een nieuwe televisie, of heb je een verzamelbox op de korrel? Dan is dit het ideale moment. Maar ook de cadeaus voor de kinderen voor Pakjesavond kunnen met veel korting tijdens Singlesday aangeschaft worden. En ook de kerstcadeautjes kunnen alvast binnen zijn. Genoeg reden om op Singlesday de beste deals te scoren bij Bol.com.

Meer verhalen