sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Rijles volgen in Nijmegen

Rijles Nijmegen

Wil jij ook rijles Nijmegen volgen? Neem dan eens een kijkje op de website van Verkeersschool Wesseldijk. Hier kun je namelijk voor bijna elk gewenst rijbewijs terecht. Inmiddels heb ik mijn motorrijbewijs binnen en ik heb ook al een mooie chopper weten te bemachtigen. Het was een echte jongensdroom van mij en nu ik dit eindelijk uit heb weten te laten komen ben ik echt erg gelukkig. Nu kan ik lekker gaan touren wanneer ik maar wil. Omdat ik zo tevreden ben over de manier van lesgeven bij Wesseldijk wilde ik graag mijn complimenten achter laten op dit blog. Hier zijn vele aanraders te vinden en ik besloot dat mijn aanrader dan ook niet mocht ontbreken. 

Rijles Nijmegen

Goed opgeleid worden voor een goede prijs

De rijles heb ik bij mij in Nijmegen kunnen volgen. Hier heb je ook meteen die ingewikkelde rotonde, die ik met het autorijden ook erg lastig vind, om onder de knie te krijgen. Sinds ik mijn motorrijbewijs heb, lijkt het wel alsof ik veel meer en beter op het verkeer let dan in de auto. Je leert zo goed inschattingen maken en dit heeft echt een toegevoegde waarde voor mij, ook als ik in de auto rijd. De manier van lesgeven is erg plezierig en professioneel tegelijk. Tevens zijn de prijzen die hier worden gehanteerd ook nog eens zeer aantrekkelijk.  

Ik ben erg blij dat ik bij deze verkeersschool mijn rijbewijs heb gehaald omdat ik echt op de juiste manier heb leren motorrijden.

Rijles Nijmegen