sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ook de Remeha Calenta CV ketel is bij Holland Warmte de goedkoopste

holland_warmte_logoHallo hier ben ik weer. Zoals mijn trouwe lezers weten heb ik een leuke baan in de mode. Zo blijf naast dit ook graag op de hoogte van wonen. Ik probeer dan ook altijd leuke verhalen met jullie te delen en hier daar goede tips mee te geven. Nu heb ik er vandaag alleen niet zo’n leuke. Ik schrijf dit blog vandaag namens mijn vriendin, die laatst een pech gevalletje had. Haar CV ketel was laatst namelijk kapot gegaan. Ze kwam op een dag thuis van werk en wou lekker ontspannend in bad gaan. Alleen krijg zij geen warm water. Vervolgens controleerde ze te CV ketel en deze deed het niet meer. Omdat zij alleen woont kan ze ook geen handige jongen inschakelen die het wel even kon maken. Zo ging dus snel online zoeken naar een bedrijf die haar kon helpen. Al heel snel kwam ze op de website van Holland Warmte. Zo pakte dan ook direct de telefoon om een afspraak te maken. Zo kwam de monteur langs en zei dat de ketel niet meer gerepareerd kon worden. Dit kwam met name omdat het onderhoud heel slecht was bij gehouden. Alles zat verstopt en ze moest dus een nieuwe kopen. In overleg kocht ze uiteindelijk een Remeha Calenta CV ketel. Door de laagste prijsgarantie van Holland Warmte kost deze € 1.495,-.

gallery_4-da3366e07e

Snelle levering en montage

Gelukkig voor mijn vriendin kon dit model snel geleverd worden. met toeval kwam dezelfde monteur weer langs en deze had de boel zo gemonteerd en geïnstalleerd. Zij vertelde mij dat de service uitstekend was en dat ik dit bedrijf aan jullie moet voorstellen, dus bij deze! Dus heb jij een Vaillant, Nefit, Intergas of een Remeha Calenta CV ketel nodig, bezoek hun dan eens.

Remeha

 

Meer verhalen