sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Mooie rouwboeketten bestellen

Omdat de buurman van ons is overleden wilde wij met de buurt rouwboeketten bestellen. Omdat ik dit ging regelen namens de buurt ging ik standaard naar mijn eigen bloemist zodat ik zeker wist dat het top bloemen zijn en de boeketten prachtig. Deze bloemist is gelegen in Utrecht en heet Ad Hosman Bloemsierkunst en is erg goed. De bloemen die deze ondernemer gebruikt zijn iedere dag vers. Zo blijven de bloemstukken meer dan een week staan. Ook luisteren de medewerkers van dit bedrijf goed naar jou wensen en daarom ga ik hier altijd heen voor mijn bloemen.

Ook online bloemen kopen

De rouwboeketten die ik besteld heb waren echt heel mooi en precies zoals wij het wilde hebben namens de buurt. Dankzij Ad Hosman Bloemsierkunst werd het netjes bezorgt bij de overledenen. Wat ook erg fijn is van deze onderneming is dat jij de bloemen ook online kan bestellen en thuis kan laten bezorgen. Dit is trouwens ook mogelijk voor de rouwboeketten. Daarom ben ik zo tevreden over dit bedrijf. Verse bloemen en de mooiste bloemstukken dat wil toch iedereen. Neem anders eens een kijkje op de website van deze onderneming voor meer informatie en zo kan jij ook meteen zien wat ik bedoel.