sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Leuke museum glas te koop!

1 Lijsten kunnen naar mijn mening een foto of schilderij zeker maken of breken. Bij de foto’s van tegenwoordig wordt er vaak gewerkt met museum glas. Als je hier nog niet van gehoord hebt dit is een lijst gemaakt met een glazen rand. Dit is tegenwoordig erg in trek en maakt een foto mooi af. Het glas zorgt er ook nog eens voor dat je de foto van alle hoeken en gaten goed kunt zien. Ik heb er voor mijn woning een aantal besteld aangezien ik aardig wat foto’s nog aan de muur wilde hangen. Het is voorn mij net zo belangrijk om een goede lijst te hebben als de foto die er in komt te hangen.2

Gemakkelijk online bestellen en snelle levering.

Via de website die hierboven staat kan je gemakkelijk museum glas bestellen. Het product dat je wil hebben komt in je winkelwagen als je klaar bent kun je op afrekenen drukken. Als je dit hebt gedaan krijg je een keuze menu waar je uit kan kiezen voor je betaling. Je kan gemakkelijk betalen het bekende I-deal systeem. Als je betaald hebt geef je het adres op waar je het bezorgd wil hebben. Binnen 5 werkdagen wordt het pakketje of pakketjes met de lijsten al afgeleverd bij je thuis.

Een mooi product

Ik kreeg de lijst heel netjes binnen precies de goede maat en alles zat er bij denk aan schroefjes en een haakje. Wat mij betreft dus een hele goede aankoop!

Meer verhalen