sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Kunstmarkten of een expositie bezoeken

Een vriendin van mij gaat heel vaak naar kunstmarkten toe. Mijn interesse lagen daar niet zo in, maar onlangs vroeg zij mij of ik een keer mee wilde gaan. Ik had op deze datum nog geen afspraak staan en daarom ging ik mee. Het was heel anders als ik mij had voorgesteld. Het was juist heel erg interessant. Wij zijn naar een expositie geweest van Aly Grelling. Deze vrouw exposeert heel veel verschillende dingen. Haar werk houdt zich niet bij één stijl. Zij haalt haar inspiratie voornamelijk uit de natuur waarin vooral de circle of life herkenbaar is.

Kunstmarkten

Expositie bijwonen

Om een idee te geven wat deze vrouw allemaal maakt:

  • Beeldhouwwerken
  • Tekeningen
  • Schilderijen
  • Muurschilderingen
  • Grafiek
  • Fotoseries

Ook werkt zij op basis van opdrachten. Wil jij graag iets gemaakt hebben zoals een beeld, dan kan jij bij haar terecht. Zij vind het leuk om een uitdaging uit gaan. Wil jij ook een keer haar werk op één van de kunstmarkten of exposities bekijken? Dan raad ik jou aan om jou aan te melden op haar nieuwsbrief. dat kan via de website van haar onderneming. Het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken om naar haar atelier te gaan. Mijn mening hierover is heel positief.

 

Meer verhalen