sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Koop hier al jouw postzegels van Gouda

postzegels gouda

postzegels goudaAl een hele lange tijd verzamel ik postzegels van Gouda. Dit is begonnen toen mijn oma overleed en ik een groot boek van haar erfde. Daarin zaten heel veel verschillende van deze mooie stad. Ook is het zo dat ik hier zelf geboren ben, dus ik heb een hele speciale band met deze plek. Altijd ben ik op zoek naar nieuwe stukken om mijn collectie uit te breiden, maar deze zijn gewoonlijk lastig te vinden. Het is voor mij ook een stukje rust. Wanneer ik terug kom na een drukke dag, vind ik het ongelofelijk relaxt om even te bladeren door mijn verzameling en deze te ordenen.

Een goede vondst

Toen ik deze postzegels van Gouda tegenkwam, wist ik meteen dat ik ze wilde kopen. De prijs was gelukkig ongelofelijk goed en daarom heb ik deze ook gekocht. De levering was ongelofelijk snel, dus ik heb helemaal niet lang erop hoeven te wachten. Dat is prettig, want ik ben best wel ongeduldig aangelegd. Ze waren heel erg goed verpakt en in een super goede staat. Ik ben heel erg blij met deze aanwinst, want zoiets had ik nog niet eerder in mijn bezit. Mocht jij hier ook geïnteresseerd in zijn, dan raad ik het jou aan om eens een kijkje te nemen hier!