sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Juridische hulp nodig? Ga naar informatie juridisch advies.

Wat ben ik blij dat informatie juridisch advies bestaat, nooit verwacht dat ik hier ooit gebruik van moest maken. Ik was altijd zeer gelukkig getrouwd, woonde in een leuk eigen huisje, en had een mooie auto voor de deur. Wat wil een mens nog meer. Moet wel zeggen dat ik en mijn man er hard voor gewerkt hebben om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Tot de dag van vandaag snap ik eigenlijk nog steeds niet waar het allemaal zo fout is gegaan. Als een donderslag bij heldere hemel kwam mijn man thuis met het verhaal dat hij wilde scheiden. Ik stond hem verbaasd aan te kijken, was er een ander in het spel, wat was er niet goed aan mij? Ik kon echt geen verklaring vinden, ook hij zelf wist geen echte reden te bedenken waarom hij tot deze beslissing kwam. Hij wilde gewoon de wereld rond trekken en dingen gaan bezichtigen, en daar paste het plaatje getrouwd zijn en eigen huisje niet in. Daar ging mijn onbezorgde leven, mijn huisje en auto, immers moest alles nu worden verkocht. Ik heb informatie juridisch advies ingeschakeld, en zij hebben me enorm geholpen met de verkoop en verdeling van de spullen.  sutcase-security-code-lock-1558428-300x200

Langzaam maar zeker krabbel ik weer op.

Nu, een jaar verder, woon ik op me zelf in een klein huisje,  mijn ex-man is de wijde wereld ingetrokken. Dankzij informatie juridisch advies hadden we snel alles geregeld en kon ieders zijn eigen weg inslaan. Langzamerhand begin ik weer te genieten van de dingen om me heen. balance-1172800-300x204