sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Iphone reparatie Roosendaal, snel en vakkundig

Ik ben verslaafd, ja, verslaafd aan mijn telefoon. Zodra ik de deur uit ga en ik ben mijn telefoon vergeten dan ga ik meteen terug om deze op te halen. Raar, vroeger had niemand een telefoon en miste je er ook niets aan, maar het lijkt wel dat niemand meer zonder een mobiel op zak kan, zelfs hele jonge kinderen zie je al op straat met de duurste telefoons. Maar goed ik ben dus net zo erg, en wat is erger om op een drukke dag je telefoon uit handen te laten vallen en in meerdere stukken op de grond te vallen. Ja dat gebeurde me vorige week, gehaast, zoals elke dag rende ik naar beneden en liet in alle haast mijn telefoon uit handen vallen. Wat een ellende, en juist vandaag nu ik belangrijke afspraken had. Snel langs iphone reparatie Roosendaal gegaan om te kijken of van deze puzzel nog een mobiel gemaakt kon worden. Gelukkig kon het nog gemaakt worden, en wat nog beter was dat ze er een spoedreparatie van maakten, zodat ik mijn mobiel na twee uur alweer kon ophalen. Geweldig dus, dankzij iphone reparatie Roosendaal heb ik snel mijn mobiel weer op zak.  8109724310_0ff00454b1_b-300x225

Super service

Wat ben ik blij dat ze mijn mobiel zo snel weer gemaakt hadden, hierdoor hoefde ik niet zonder mobiel naar mijn afspraken te gaan. En zoals ik al eerder had gezegd, ja, ik ben verslaafd aan mijn telefoon. Om herhaling te voorkomen heb ik een mooi hoesje voor mijn telefoon gekocht.  slide3-kl-1100x300