sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ik liet hier een mooie zakelijke profielfoto maken!

zakelijke profielfoto

zakelijke profielfotoLaatst heb ik een prachtige zakelijke profielfoto van mezelf laten maken. Over een korte tijd ben ik namelijk klaar met mijn studie en moet ik gaan solliciteren. Daarvoor is het natuurlijk ongelofelijk belangrijk dat ik een aantrekkelijk curriculum vitae heb. Daarbij is het ook altijd van belang dat je een afbeelding van jezelf erop hebt staan, zodat het bedrijf ook een beeld krijgt van wie ze voor zich hebben. Eerst had ik aan mijn moeder gevraagd of zij deze voor mij kon maken, maar daar kwam toch niet echt iets uit wat ik mooi vond. Dit komt denk ik vooral door de camera waarmee wij deze schoten.

Een goede tip

Om die reden ben ik toen toch maar naar een bedrijf op zoek gegaan wat mij kon helpen met het maken van een zakelijke profielfoto. Zij zouden er dan verstand van hebben en ook de juiste apparatuur bezitten. Uiteindelijk kwam ik uit bij een studio hier in de buurt die ongelofelijk goed staat aangeschreven. Door alle goede verhalen kreeg ik veel vertrouwen in hun diensten. Het fijne was dat ik gewoon via de website een afspraak kon maken en ik al op hele korte termijn terecht kon. Mocht jij hier ook interesse in hebben, dan raad ik hen zeker aan!

Meer verhalen