sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Hoe kan ik een goede acteur worden?

download Veel mensen gaan de detail handel in, ik kies uiteraard weer een gehele andere vak. Ik wil namelijk graag acteur worden! Je leest het goed! Ik vind het persoonlijk erg mooi om te zien hoe dat mensen dit vak kiezen. Was wel enigszins verrast dat je aardig moet aanpoten wil je mee mogen doen aan de opleiding. Voordat je überhaupt deel mag nemen aan deze opleiding moet je eerst auditie doen. Bij het meedoen aan de auditie ben je niet alleen uiteraard. Gemiddeld doen er namelijk zo’n 1000 man mee aan deze auditie en wat ik dan wel eng vind is dat er ongeveer 20 personen doorgaan naar de volgende ronde. In mijn ogen is dit echt weinig waardoor ik dan echt mijn best moet doen om door te gaan.

Waarom een acteur?images (1)

Normaal gesproken is acteur worden niets iets waarover gesproken wordt. Toch merk ik dat het echt in mij zit en dan ook deze kans wil pakken nu ik het nog kan en wil uiteraard. Bij het bekijken van de inschrijving voor deze auditie merk ik dat er wel erg veel mensen mee willen doen aan deze auditie. Ik moet maar eens een goede toneelstuk verzinnen wil ik mee mogen naar de volgende ronde!images

Meer verhalen