sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Het mooiste geboortekaartje voor onze tweeling

Wat is er nu leuker dan een geboortekaartje tweeling uitzoeken?  Omdat mijn vriend en ik twee kindjes verwachten is het opstellen van de baby- uitzet een heel karwei geweest. Een van de leukste dingen om te doen was het uitzoeken van de geboorteaankondiging. Telkens bleef ik weer terug klikken naar de website: kissgeboortekaartjes.nl. De reden hiervan is omdat dit adres zoveel leuke keuze heeft en ik eerlijk gezegd hier al snel kon vinden wat volledig aansloot aan onze smaak. Het krijgen van een baby is natuurlijk een wonder, maar ik kan je zeggen zodra je twee hartjes ziet kloppen in je buik dan maakt dit alles het toch wel extra speciaal.

geboortekaartje tweeling

Wij zijn erg tevreden over de proefafdruk

Enfin. het geboortekaartje voor onze tweeling is op een proefafdruk aan ons verzonden. Toen ik deze bekeek vond ik dit nog mooier dan dat ik mij op de website had voorgesteld. De prijzen die hier worden gehanteerd zijn dan ook zeer aantrekkelijk en dat alles voor deze uitstekende kwaliteit! Het enige wat wij nog moeten doorgeven aan de medewerkers van kissgeboortekaartjes.nl is het gewicht en de lengte van de twee baby’s die hopelijk over drie weken al komen. Wij kunnen nu eigenlijk niet meer wachten. Telkens kijk ik naar de proefafdruk en ik hoop dan ook dat onze vrienden en familie het kaartje bewaren.  geboortekaartje tweeling

geboortekaartje tweeling