sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Hele mooie plantenschalen als decoratie

plantenschalen

plantenschalenVoor in mijn nieuwe woning heb ik verschillende plantenschalen gekocht. Deze wilde ik al langer hebben, maar het lukte mij nooit om de juiste te vinden. Wij hebben namelijk 2 katten thuis en die hebben er nog wel eens een handje van om dingen om te stoten. Om die reden wil ik absoluut niets van steen of glas hebben staan, want dit valt op ten duur toch alleen maar kapot. Uiteindelijk kreeg ik een tip van een vriendin om eens bij Grow Expert te kijken. Zij had er hier verschillende zien staan in het assortiment en dacht dat er ook wel eens iets voor mij tussen kon zitten. Daar had zij gelijk in, want uiteindelijk heb ik hier een hele grote bestelling geplaatst.

Een tip

De volgende dag kwamen al mijn plantenschalen al binnen en ben ik meteen begonnen met het leuk decoreren. Ze passen ongelofelijk goed bij de stijl en inrichting van mijn huis, dus ik ben er super blij mee. De prijs was ook een stuk lager dan ik had verwacht, dus dat is altijd een fijne meevaller. Mocht jij benieuwd zijn of zij ook iets voor jou hebben, neem dan zeker eens een kijkje om daar achter te komen.