sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Heftruckcertificaat snel gehaald

Tegenwoordig is het behalen van een opleiding hartstikke belangrijk. Vroeg was dit helemaal niet het geval, dan kon je gewoon instromen en jezelf dan omhoog werken. Tegenwoordig is het een must voor iedereen om een diploma te hebben zoals een Heftruckcertificaat, maar wat als je jarenlang bij een bedrijf hebt gewerkt en ontslagen wordt? Mijn oom is dit overkomen hij heeft jarenlang bij een bedrijf gewerkt, maar nooit heeft hij een opleiding behaald. Toen hij werd ontslagen ging hij solliciteren in de marketing wereld, maar alle bedrijven wilde alleen iemand aannemen met een diploma. Zodoende ging mijn oom opzoek naar een nieuwe baan in de wat lagere regionen. Zelfs daar werd hij niet aangenomen.

Een goed idee1

Via via kwam mijn oom op het idee om een Heftruckcertificaat te gaan behalen. Met een dit certificaat vind je meestal wel een baan, als magazijn medewerker. Zodoende ging mijn opzoek naar een goede verkeersschool, waar hij deze certificaat kon gaan behalen!

Een rijschool waar je heftruck kan leren rijden1

Via het internet strandde mijn oom op de website van verkeersschool Wesseldijk. Hij bekeek de kosten en de kosten waren bij deze verkeersschool relatief lager, dan bij andere aanbieders. Mijn oom is toen contact op gaan nemen met dit bedrijf. Van het een kwam het ander, en een anderhalve maand later had hij zijn certificaat al behaald. Nu een weer een maand verder heeft hij vast contract gekregen als heftruck chauffeur, in een detailhandels magazijn. Dankzij Wesseldijk heeft mijn oom weer een baan!