sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een leuke tip: taxi kwintsheul

1 Ik heb zelf wel eens een taxi nodig als ik ergens naar toe ga. Ik kan door mijn ogen namelijk geen auto meer rijden. ik ben laatst op een hele goede taxi  gekomen namelijk taxi kwintsheul. Deze taxi bracht mij de afgelopen tijd weg voor een hele goede prijs en hier was ik erg blij mee. Laatst ging ik bijvoorbeeld naar de stad aangezien ik graag nieuwe kleding hebben voor de zomer. Vandaar dat ik dus iedereen ben gaan vragen of ze met mij mee zouden willen gaan. Alleen had iedereen met een auto al plannen helaas. Ik hou totaal niet van het openbaar vervoer vandaar dat ijk dus op het internet ben gaan kijken naar een goed taxi.

Het duurde niet lang voor ik iets had gevonden.2

Binnen de kortste keren had ik via een website waar taxi’s op staan taxi kwintsheul gevonden. Ik besloot deze gewoon een s te bellen en te vragen hoeveel het vanaf mijn huis naar de stad zou gaan zijn. Dit bleek niet heel erg duur te zijn waardoor ik dus zei dat hij mij op kon halen. Een maal aangekomen zag ik een hele leuke auto waar ik instapte. De bestuurder was heel aardig en de auto zat erg lekker.

Netjes gebracht

De bestuurder heeft mijn netjes in de stad afgezet en de rit was nog goedkoper dan vooraf aangegeven. Hier was ik erg blij om en tegenwoordig bel ik altijd deze taxi als ik ergens heen wil gaan!

Meer verhalen