sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een geweldige oplossing; e rijbewijs in 1 dag.

Mijn ouders gaan al meer dan twintig jaar naar hetzelfde plekje in Spanje op vakantie. We hebben getracht om ze naar een andere bestemming te krijgen, helaas zonder enig resultaat. Ze zeggen nog niet uitgekeken te zijn in Spanje. Dus ook dit jaar staat Spanje weer bij hun op de planning. Mijn ouders gaan niet met het vliegtuig, o nee, ze gaan met hun sleurhut, oftewel hun caravan. Ze zeggen dat er niets beters te bedenken is dan met hun eigen huisje, en in hun eigen bedje de vakantie door te brengen. Over een maand staat hun vakantie in de planning, ze zijn al druk met spullen inkopen. Ja als echte Nederlander moeten de aardappels, groente en natuurlijk vlees mee. Weken van te voren genieten ze al van hun aankomende vakantie.  Tot vanavond,..mijn moeder belde me overstuur op. Pa was zojuist van de trap gevallen en had zijn been gebroken.  In plaats van dat ze zich druk maakte om pa, zegt ze erbij, nou daar gaat onze vakantie! Die woorden beleven in mijn hoofd hangen. Pa zijn been in het gips, dus autorijden kan hij niet. Vreselijk als hin vakantie niet door kan gaan. Maar ik heb geen rijbewijs voor een caravan, tenzij… Op internet kwam ik op de site van e rijbewijs in 1 dag. Stiekem heb ik hier een proefles aangevraagd.  JG

We gaan op vakantie!

Dankzij e rijbewijs in 1 dag konden mijn ouders, en leuker nog, ikzelf, op vakantie gaan. Mijn ouders waren helemaal dol enthousiast toen ik vertelde dat ik mijn rijbewijs had gehaald en dus met hun en de caravan op stap kon gaan. Hun vakantie kon niet meer stuk. JG